Zwangerschapshoot

Zwangerschapsshoot voor binnen of buiten

Voor een mooie zwangerschapsshoot ga je naar Patricia Schouten Fotografie. Een zwangerschap is een belangrijke periode in je leven die je kunt laten vastleggen door een professionele fotograaf. Je kunt de shoot laten maken in mijn fotostudio in Ridderkerk of op een mooie plek in de buitenlucht. Om jouw buik extra mooi te laten uitkomen, heb ik in de studio de beschikking over diverse doeken en zwangerschapsjurken. Ook is het altijd handig als je zelf wat basiskleding van huis meeneemt. Een zwarte of witte tanktop, short of bh doen het altijd leuk. Zo heb je straks een bijzondere herinnering aan een verwachtingsvolle periode.

 

Planning van je zwangerschapsshoot

Een eenmalige zwangerschapsshoot kan ik normaal gesproken plannen tussen de 30ste en 36ste week van je zwangerschap. Deze planning hangt natuurlijk ook af van de snelheid waarmee jouw buik groeit en hoe jij je voelt. In de periode tussen het boeken van de shoot en de dag waarop die plaatsvindt, kunnen jullie alvast nadenken over leuke ideeën voor de fotosessie. Je kunt eventueel voorbeelden verzamelen van knipsels en beelden. Je zult merken hoe leuk dit is om te doen.

 

Jouw bolle buik centraal

Met een zwangerschapsshoot van Patricia Schouten Fotografie raak je pas echt in de wolken. Met wie je de shoot doet, bepaal je zelf. Je kunt hem alleen doen met je buik, of je partner en kinderen erbij betrekken. In dat laatste geval wissel ik de fotosessie af met foto’s van jou, je buik en je partner en eventuele kinderen. Bij elke foto staat jouw buik uiteraard centraal.

Belly2baby reportage

In plaats van een eenmalige zwangerschapsshoot kun je bij mij ook de groei van jouw buik laten vastleggen in een serie. Dit is de populaire belly2baby reportage. Het bijzondere hieraan is dat je voor deze serie 5 keer mijn studio bezoekt. Zo kan ik de diverse stadia van jouw zwangerschap vastleggen. Tijdens de eerste 3 bezoeken maak ik enkel foto’s van jou en je buik. Ik fotografeer je steeds in dezelfde pose. De 4de keer maak ik een zwangerschapsshoot onder andere met foto’s van jou, je buik en je partner. Bij het 5de bezoek kom je met je nieuwe baby om de shoot te completeren.

 

Collage van de belly2baby foto’s

Nadat ik jouw nieuwe baby heb bewonderd en gefotografeerd, plaats ik alle foto’s in een prachtige collage. Deze geeft jouw hele zwangerschap en de groei van je buik weer vanaf het begin tot en met de baby als vertederend eindresultaat. De reportage ontvangen jullie digitaal met en zonder logo. De uitvoering zonder logo is bestemd voor gebruik op de sociale media.

 

Tips voor een succesvolle zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot valt of staat met een goede voorbereiding. Een kapsel met een goede styling en mooi opgebrachte make-up maken jouw foto’s natuurlijk nog sprekender. Vind je make-up opbrengen lastig? Ik kan dit tegen een meerprijs van € 25,- voor je verzorgen. Mijn visagiste werkt uitsluitend met minerale producten die ook dames met een allergie kunnen gebruiken. Om jouw fotosessie tot een succes te maken, geef ik je graag een aantal nuttige tips:  

  • Zorg dat je uitgerust bent
  • Bedenk ruim vooraf wat je mooi vindt
  • Voorkom afdrukken op je buik en benen door te strakke kleding
  • Verzorg je teennagels netjes als je op blote voeten wilt
  • Neem wit en zwart basisondergoed mee
  • Draag een mooi kapsel en make-up
  • Breid jouw zwangerschapsshoot desgewenst uit met een baby fotoshoot
  • Neem baby-items mee zoals een eerste schoentje, knuffeltje of speeltje

 

 

Ben je ook zwanger? Boek nu een van de leukste fotoshoots met liefde en passie gemaakt. Je bereikt mij op 06 – 53850331. Een e-mail sturen kan ook.