Bruidsreportage

PATRICIA SCHOUTEN 1
PATRICIA SCHOUTEN

Trouwfotograaf voor bruidsfotografie

Een professionele trouwfotograaf mag natuurlijk niet ontbreken op de mooiste dag van je leven. Want wat is er mooier dan alle bijzondere momenten op je huwelijksdag te laten vastleggen? Als specialist in bruidsfotografie helpt Patricia Schouten Fotografie je hier graag bij. Ik maak geen overdreven geposeerde foto’s, maar een sprankelende reportage in een spontane, romantische en moderne stijl.

Mijn doel is om een huwelijksdag vast te leggen zoals jij die als bruidspaar beleeft. Daarnaast vind ik het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij. Juist dan krijg je de mooiste foto’s.

 

Trouwfotograaf met standaardpakket bruidsfotografie

Als trouwfotograaf wil ik je natuurlijk een unieke, blijvende herinnering bezorgen aan de mooiste dag van je leven. Voor de mooiste bruidsfotografie bied ik je een handig standaardpakket voor een aantrekkelijke prijs met onderstaande inhoud:

  • Fotoreportage van 8 uur
  • Mini-album met 8 foto’s
  • Bewerkte foto’s
  • USB met de reportage in hoge resolutie zonder logo
  • Vrolijke, betrouwbare, professionele fotograaf
  • Inclusief reisafstand van 30 km
  • Intakegesprek

Digitale bruidsreportages en albums

Als trouwfotograaf leg ik elk mooi moment van jullie trouwdag vast. Maar wat gebeurt er daarna met de bestanden? Ik geef je hierin vrije keuze. Bij mijn bruidsfotografie kun je kiezen tussen een alleen de reportage op USB of uitgebreid met een volledig verzorgd trouwalbum. Bij een professioneel bruidsalbum is de beleving natuurlijk vele malen mooier dan het bekijken van trouwfoto’s op een beeldscherm. Ik maak albums van hoge kwaliteit, waarbij het mogelijk is om jullie album naar je eigen wens aan te kleden. En om alle herinneringen generaties lang te behouden, kan ik desgewenst elk fotoboek leveren in een luxe opbergdoos.

Samenstellen van trouwalbum

Een trouwfotograaf maakt ook fotoalbums. Na het maken van de reportage, selecteer ik de foto’s voor het album. Vervolgens maak ik het trouwalbum op. Daarna plaats ik het online en stuur jullie een link naar de plek waar je het fotoboek kunt bekijken. Voordeel hiervan is dat jullie ook zelf opmerkingen kunnen plaatsen als je iets veranderd wilt hebben. Na dit commentaar voer ik de gewenste aanpassingen uit. Zo heb je zelf de regie in handen.

 

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak via 06 – 53850331 of stuur een e-mail.

Pakket 1

995,-
8 uur fotografie
USB met reportage
Mini album met 8 foto's

Pakket 2

1.375,-
8 uur fotografie
USB met reportage
Mini album met 8 foto's
Classic album, 30x30, 40 blz

Pakket 3

2.499,-
8 uur fotografie + videografie
USB met reportage + video weddingclip
Mini album met 8 foto's
Classic album, 30x30, 40 blz
Twee stuks kopie album (ouderalbums)
DSC_8953
DSC_8950
DSC_8957
DSC_8951
DSC_8948
DSC_8939