Babyshower party

Babyshower party als verrassing

Mijn hippe babyshower party is een uniek concept. Verras een dierbare zwangere met de middag van haar leven of boek deze party zelf tijdens je zwangerschap en nodig familie of vrienden uit. Het wordt een gezellige middag met leuke activiteiten, een echte high tea en natuurlijk cadeaus. Tijdens de party leg ik alle mooie momenten vast in een fraaie zwangerschapsshoot als blijvend cadeau voor de mama in spe.

 

Waaruit bestaat de party?

De babyshower party bestaat uit een high tea in een mooi versierde studio, een make-over voor de aanstaande moeder, een zwangerschapsshoot en een groepsfoto. De party duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.

 

Hoe werkt de babyshower party?

Ruim voordat de aanstaande moeder en de gasten arriveren, versier ik mijn fotostudio in passende babykleuren. Als het geslacht van de baby een verrassing is, gebruik ik blauw én roze. Na aankomst schuift iedereen aan tafel voor een uitgebreide high tea met gelegenheid voor het uitwisselen van cadeaus en het doen van spelletjes. Na deze afternoon tea krijgt de toekomstige mama een make-over door een van mijn vaste visagistes. De make-over bestaat uit een prachtige make-up met bijpassende hairstyling.

 

 

Zwangerschapsshoot als blijvende herinnering

Bij de babyshower party hoort ook een zwangerschapsshoot. Deze vangt aan na de make-over van de aanstaande moeder. Ik maak er een mooie, stijlvolle reportage van met als afsluiting van de middag een een leuke groepsfoto. De foto’s ontvangen jullie later digitaal.

 

Kosten en aantal personen

De basiskosten van een babyshower met zwangerschapsshoot en make-over (haarstyling en visagie) zijn € 200,-. Daarnaast betaal je € 15,- per persoon voor de high tea. Een babyshower party kun je bij mij al boeken vanaf 6 personen met een maximum van 10 gasten.

 

Verras jouw zwangere familielid of vriendin ook met een knotsgezellige babyshower party. Boek hem nu op 06 – 53850331 of per e-mail.

DSC_3891
DSC_0916
DSC_3884
bewerkt37
DSC_3892